New World

Społeczność Graczy Online

Na stronie znajdują sie wstępne informacje na temat gry New World, strona będzie na bieżąco aktualizowana po wydaniu gry. Znajdować się będą informacje oraz linki do ważnych stron.

Planowana data wydania gry 28 września 2021

Otwarta beta: 09.09.2021 7:00AM PT (2:00PM UTC) – 12.09.2021  11:59PM PT (6:59AM UTC)

Serwer TeamSpeak jest także zaktualizowany i posiada już publiczne kanały.

Strona jest nadal w budowie / This page is still under construction 

Linki Społecznościowe

Przydatne linki

Poradniki z YouTube